Til daglig studerer jeg på Aalborg Universitet, hvor jeg færdiggør min bachelor til sommer. Her har jeg erfaret, at mange har brug for en hjælpende hånd til korrekturlæsning. Samtidig ved jeg fra min gymnasietid, at en god måde at få høje karakterer på, er ved at lave afleveringer, hvor korrekturen er i top. Jeg fik derfor ideen til at lave denne hjemmeside. Desuden synes jeg, at god korrekturlæsning er noget, alle skal have råd til. Jeg har derfor sat priserne lavere end mange andre virksomheder.

Hvordan får jeg højere karakterer?

Hvordan får jeg højere karakterer?

En høj karakter fremkommer ikke af korrekturlæsning alene, men det er en god start. Hvis du efter korrekturlæsning stadig ikke opnår den ønskede karakter, kan du med fordel gøre det til en vane selv at rette din opgave igennem. Dermed opfanger du nemmere indholdsmæssige fejl, som du derefter kan rette. På denne måde kan du selv opnå en højere karakter, uden at skulle bruge penge på korrekturlæsning.